info@maayen.com +31 (0)6 135 966 84

Industriƫle automatisering

Neem contact op Specialisaties

Welkom bij Maayen Automation

Maayen Automation kan u van dienst zijn op het gebied van elektrotechniek, instrumentatie en automatisering (E, I en A). Dat kan het uitvoeren van of ondersteuning bij werkzaamheden zijn in verschillende onderdelen en fases van projecten. Denk aan ontwerp en engineering, projectmanagement, het begeleiden van de installatie alsook bouwbegeleiding en inbedrijfstelling (FAT en SAT) en commissioning.

Maayen Automation heeft ervaring met projecten in de machinebouw, de transportsector, de voedings- en genotsmiddelenindustrie, met containerkranen, in de watersector, in de (petro)chemische en de farmaceutische industrie en met de geautomatiseerde bewerking van los gestorte producten (bulk).

Farmacie

Projectmanagement, engineering en commissioning voor centrifuges en installatie van mobiele productie-installaties (Single Use Mixers en Bioreactors) in cleanrooms.

Circulaire economie

Projectmanagement, engineering, inbedrijfstelling en commissioning van transportsystemen en scheidingsmachines voor de terugwinning van non-ferrometalen in de afvalsector.

Logistiek

Ontwerp, productiebegeleiding, inbedrijfstelling en commissioning van kade- en stackkranen in containerhaven.

Drinkwater

Ontwerp en engineering, in zowel de bestek- als uitvoeringsfase, van (nieuwe) reinwaterpompgebouwen, inclusief benodigde subinstallaties voor drinkwater.

Bouw

Ontwerp, productiebegeleiding en inbedrijfstelling van laad-, los- en opslaginstallaties voor cement.

Huur Maayen Automation in

Bent u bezig met een elektrotechnisch, instrumentatie- of automatiseringsproject? Neem contact op met Maayen Automation voor (tijdelijke) professionele ondersteuning of advies.Neem contact op

Adres

Hoenkoopse Buurtweg 5-B
3421 GA Oudewater

Klik hier voor de routebeschrijving

Telefoonnummer

+31 (0)6 135 966 84

Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.
Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.
Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.
Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.
Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.