+31 (0) 6 102 932 90

Administratie & Belastingadvies

Neem contact op Kernactiviteiten

Welkom bij Administratiekantoor Alda Maayen

Fiscale wetten en regels veranderen continu. Hoe houdt u overzicht in een dynamische omgeving waar uw financiën niet alleen uw huidige situatie, maar ook uw verre toekomst kunnen bepalen? Administratiekantoor Alda Maayen is een kundige vraagbaak die u steeds met raad en zeker ook met daad bijstaat.

We kunnen u van dienst zijn met advies over veel uiteenlopende kwesties. Samen komen we eruit.

Betrokkenheid bij u als ondernemer, zowel bedrijfsmatig als privé, staat centraal. In onderling overleg bepalen we welk deel u voor uw rekening neemt en welk deel u uitbesteedt. Aangiftes voor diverse belastingen stellen wij op uw verzoek op en dienen we in.

Startende ondernemers vinden een luisterend oor voor de ins en outs van het ondernemerschap. Waar liggen voor u als ondernemer kansen en welke bedreigingen en problemen kunt u voorkomen? We houden de lijnen kort, waardoor u snel weet waar u aan toe bent.

Fiscale advisering

U wilt maximaal gebruik maken van beschikbare (ondernemers)voordelen in de belastingwetten en zoekt snelle antwoorden op uw vragen bij het ondernemen. Welke belastingregels gelden voor (duurzame) investeringen in uw onderneming? Hoe profiteert u maximaal van de bestaande regelingen rond winst en inkomen? Gedurende het jaar overleggen we een paar keer om te kijken wat er in uw situatie mogelijk is.

Bedrijfseconomisch advies

Ligt u nog op koers? Hoe kunnen we het resultaat verbeteren? Is een investering in nieuwe apparatuur haalbaar en fiscaal interessant? Kunt u deze investering terugverdienen? Zulke vragen roepen regelmatig om een ervaren sparringpartner. Die willen we graag voor u zijn.

Administratieve ondersteuning

Als ondernemer wilt u grip hebben op de zaak. Daarvoor is inzicht in uw financiën belangrijk. Uw administratie houdt u zelf op orde en bij de complexere vraagstukken adviseren wij u graag. Heeft u geen tijd om de werkzaamheden zelf uit te voeren? Samen met u bepalen wij hoeveel werk we u uit handen kunnen nemen. Dat bespaart stress en hoofdbrekens.

Diverse soorten aangiftes

Inherent aan de belastingzaken hebben wij oog voor de aangifte van belastingen, naast de betaaltermijnen. U levert de gegevens aan en in onderling overleg kunnen wij uw aangifte volgens de wettelijke regels opstellen.

Denk aan: Omzetbelasting - Inkomstenbelasting - Erfbelasting - Schenkbelasting - Toeslagen

Startersbegeleiding

Alle begin is lastig, vooral als uw privéomstandigheden nauw verbonden zijn met uw zakelijke belangen. Wij helpen u met het opstarten van uw administratie, het inzichtelijk maken van aandachtspunten tijdens de opstartfase en aanverwante zaken zoals verzekeringen, registraties.

Kennis en ervaring

Het werk van Administratiekantoor Alda Maayen wordt uitgevoerd door een erkend Register Belastingadviseur. Het kantoor heeft ruime ervaring in administratieve vraagstukken, naast een gedegen kennis van administratieve systemen. Bekend met advies en visie als schakel bij automatisering voor management over beleid, productie en administratie.

Probleem oplossen

Het oplossen van problemen op fiscaal en administratief gebied is een uitdaging die wij samen aangaan.

Welke hobbels er ook zijn, we werken aan een passende oplossing door met u in gesprek te gaan.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact op, dan maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Adres

Hoenkoopse Buurtweg 5-B
3421 GA Oudewater

Klik hier voor de routebeschrijving

Telefoonnummer

+31 (0) 6 102 932 90Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.
Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.
Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.
Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.
Geldig.
Vul alstublieft dit veld in.